Österlens främsta bilhandlare

Det finns gott om bilhandlare i vårt avlånga land och de varierar i både storlek och kvalitet. När man föreställer sig en bilförsäljare så är det ofta en inställsam, vattenkammad, välklädd och lite lismande typ man ser framför sig. De jobbar på provision och säljer produkter som för kunderna är stora investeringar, så ett gott intryck är oerhört viktigt. Man blir dock gärna lite obekväm när dessa bilförsäljare är för påträngande, de måste veta vilket avstånd och vilket tryck varje unik kund behöver. Man vill ju köpa en bil som passar en när man ger sig ut på marknaden, inte den bil vars försäljare är mest manipulativ.

En professionell Skoda återförsäljare

I Ystad, nere på vackra Österlen, finns Michelsens Bil som bland annat är välkänd Skoda återförsäljare. Skoda är ett tjeckiskt bilmärke med anor från sent 1800-tal, dock köptes Skoda upp av VW i början av 1990-talet och kom till Sverige först kort därefter. Skoda blev snabbt poppis som ett lågprisalternativ till liknande modeller. Flaggskeppsmodellerna för Skoda var Fabia och Octavia.

Ditt bästa alternativ

Är du intresserad av att köpa en Skoda och söker efter en pålitlig Skoda återförsäljare i Södra Sverige så är Michelsens Bil i Ystad ditt absolut bästa val. Här har du en seriös bilhandlare som både ger fina garantier och ett högst professionellt bemötande. På Michelsens Bil säljs både nya och begagnade bilar av märken som Skoda, Audi och VW.

Läs mer om både Skoda och Michelsens Bil på michelsensbil.se.

 

3 maj 2016