Annorlunda lekplatser

Idag ska vi tala om ett företag som har specialiserat sig på lite annorlunda varianter av lekplatser. Företaget vi talar om, det är cadoaqua.se. De är en svensk tillverkare av lekplatser som erbjuder en unik upplevelse för barn i alla åldrar. Det som de sysslar med, det är att skapa vattenlekplatser och naturlekplatser som uppmuntrar till lek, utforskning och lärande.

Vattenlekplatser

En lekplats de tagit fram, det är så kallade vatenlekplatser. Dessa har designats för att barn ska kunna leka och utforska vatten på ett sätt som är säkert. Bland annat är dessa lekplatser utrustade med olika typer av vattenutlopp som sprutar vatten på olika sätt och skapar en rolig och stimulerande upplevelse för barnen. På denna typ av lekplats kan barnen även utveckla sina motoriska färdigheter och sin kreativitet.

Naturlekplatser

En annan variant av lekplatser de tagit fram är det som kallas för naturlekplatser. Dessa har designats så att barn ska få en känsla av att vara ute i naturen. På dessa lekplatser brukar det finns olika typer av klätterställningar, gungor och andra lekredskap som är utformade för att efterlikna naturliga miljöer. Även dessa lekplatser är till för att barn ska kunna utveckla sina motoriska färdigheter  samtidigt som de uppmuntrar till lärande genom att främja utforskning av naturen.

Bra lekplatser som tål mycket 

Lekplatser från cadoaqua.se. är byggda för att vara hållbara och tåliga. Alla deras produkter är gjorda av högkvalitativa material som är designade för att tåla väderförhållanden och slitage från lekande barn. Dessutom är alla produkter certifierade och uppfyller säkerhetskraven enligt europeiska standarder.

20 Mar 2023