Få bra hjälp av en mekanisk verkstad

Idag har vi tänkt att lyfta ett bra företag där du kan få hjälp med bland annat kuggfräsning. De heter Axido och de är en mekanisk verkstad med många bra tjänster. Bland annat har de även svarvning samt fräsning. Bland annat med olika CNC maskiner. Företaget i sig har ånga års erfarenhet av branschen och kan hjälpa dig på bra sätt. De ser till så att det blir kostnadsaffektkivt för din del. Det eftersom att de är både ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar. 

När du behöver kuggfräsning

Hos Axido kan du få hjälp med olika sorters kuggfräsning. Bland annat så tillverkar de kuggar i automatiserade kuggfräsar, som gör det möjligt att producera medelstora till stora volymer.

Bland annat kan Axido tillverka kugghjul i rostfria stålsorter, brons- och mässingslegeringar, ”svarta” stålsorter samt plastmaterial av varierande typ. Dessutom kan dessa kuggar vara av olika typ så som rakskurna kuggar, snedskurna kuggar, bomberad kugg, pilkugg, snäckhjul, utvändig splines och så vidare.

Andra bra tjänster

Axido har även andra bra tjänster du kan ha nytta av. Bland annat så utför de olika svarvjobb och fräsjobb. De är en verkstad som använder sig av CNC styrda fräs och svarvmaskiner. På det viset har de en automatiserad tillverkning som är mycket exakt. De kan tillverka olika saker dagtid och nattid. 

Så har du behov av en bra mekanisk verkstad, så rekommenderar vi dem gärna!

4 Mar 2022