Att köpa sig en bil

Denna blogg är ju om inspirerande produkter och företag och jag vet inte om en bil från Jonsson Bil faller under den kategorin, men det är något jag själv funderar på att skaffa! Detta företag säljer dels Peugeot som de är återförsäljare för, men de säljer även begagnade bilar från andra märken. Jag såg att de fanns på Facebook samt att jag har faktiskt kollat upp dem på fbt.se. det är alltid viktigt att kolla upp företag som man aldrig handlat av innan, tycker i alla fall jag. Jonssons bil finns i Nasta, utanför Örebro men de har ju även sin hemsida, samt säljer flera av sina bilar på flera sidor på nätet. Dock har jag inte så lång till Örebro, så ska nog ta mig en tur dit och kika in deras sortiment av bilar som de har hemma.

Ny bil ger bra service

Jag läste det att om man köper en helt ny Peugeot från Jonsson Bil så får man tillgång till en mängd bra saker, så som servicen som ska göras vid vissa milantal. Dessutom har Jonsson Bil:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Ska som sagt besöka deras stora bilhall och se om det blir en splitter ny Peugeot , eller om jag satsar på en begagnad. Jonssons har utöver bilar även ett däckhotell, samt att de säljer reservdelar till Peugeot Jonssons Bil strävar efter att relationen med deras kunder ska sträcka sig längre än bara till en bilaffär, de vill att det ska bli en lång affärsrelation!

7 Nov 2015