Behöver du kartlägga djur i skogen?

Är det möjligen så att du är jägare och vill kartlägga djur i skogen, hur de rör sig, var de befinner sig och så vidare? Då är det bra att ha en så kallad åtelkamera. Med en åtelkamera kan du fotografera vilda djur, som till exempel vildsvin och kartlägga deras rutiner. Man sätter upp kameran vid en så kallad åtelplats och den aktiveras av rörelsedetektorer. Du hittar åtelkameror på Prylstaden. Det är en webbisda med en massa bra prylar. Du som är jägare kan hitta mer än bara åtelkameror på prylstaden.se. Bland annat saker för hobby och fritid.

Ett företag men många olika produkter

Då vi gärna lyfter företag i denna blogg, så vill vi gärna prata om prylstaden.se. Det är där du hittar åtelkameror som sagt men de har även annat i sitt sortiment. Det finns nog nästan något för alla! Det är hem, fritid, kameror, spiongrejer, maskeradprylar och så vidare. Det är svårt att räkna upp allt, så det är bättre att du besöker deras sida för att se vad de har att erbjuda.

Åtelkameror inte längre tillståndspliktiga

Tidigare behövde jägare tillstånd att sätta upp sina åtelkameror. Det krävs inte länge. Dock måste du alltid informera om att du har satt upp en kamera, eftersom det krävs enligt dataskyddsförordningen. Mer om det kan du läsa om i denna artikel från jaktojagare.se. Det är alltid bra att veta vad som gäller och om det finns lagar eller reglar. 

1 Mar 2019