Behöver ni materialhantering?

Vi gillar att lyfta fram företag och deras produkter och tjänster. Idag ska vi skriva om Rockad Lyft & Materialhantering AB. Klicka här för att komma till deras sida. Rockad är ett företag som kan hjälpa andra företag när det kommer till det mesta som har med hantering av material att göra samt att de även sysslar med olika sorters lyft. Rockad konstruerar en länk som kanske saknas i det företag du har idag. Det spelar ingen roll om det handlar om produkter, maskiner eller produktlinjer. De kan hjälpa till med det mesta inom lyft, pressning eller ställa in i olika lägen. De kan anpassa en hel del saker i olika led så att säga.

Erbjuder smarta lösningar

Hos Rockad är det som så att du och ditt företag kan få hjälp med att specialanpassa vikter och don. Du får då den lösning som du behöver helt enkelt. Företaget i sig har många års erfarenheter samt en bred kunskap från livsmedelsindustrin, förpackningsindustrin och varvsindustrin. Bland annat har de så att de kan  placera vindkrafttorn eller ta upp eller lägga i båter. De kan även fixa med lastutrymme med hjälp av smidigalyftsystem. 

Målet som detta företag har är att du ska få en produkt som håller en bra kvalitet och livslängd. Det är viktigt att industrier och andra branscher har bra material som fungerar. Det är exakt det som Rockad kan erbjuda dig och ditt företag. Läs mer om det på deras egen sida. 

25 Feb 2020