Ecuador och Galapagos!

Att resa är inspirerande tycker vi och vill därför idag skriva om Inca Tours som erbjuder resor till bland annat Ecuador. Ecuador är ett litet land som liknas vid ett Sydamerika i ett litet miniformat. Landet är ganska litet, inte större än halva Sverige och har ett djur och naturliv. Tar du en resa till Ecuador så missa inte huvudstaden Quito. Här finns mycket att se både i staden och utanför. Bland annat finns här en av de mest sevärda indianmarknaderna som går att hitta i Sydamerika. Missa inte att ta en resa till Galapagos. Galapagosöarna har ett djurliv utöver det vanliga! De är inte rädda för människor så du kan komma dem riktigt nära.

Gruppresa med Inca Tours

Inca Tours erbjuder en härlig gruppresa till Ecuador och Galapagosöarna med svensk färdledning. Bokar du denna resa får du bland annat:

  • Stadsrundtur Quito
  • Heldagsutflykt till vulkanen Cotopaxi
  • Amazonas med utflykter
  • Flyg till Galapagos fantastiska övärld

Ska du resa till Ecuador och Galapagosöarna så är denna gruppresa med Inca Tours på 17 dagar och 16 nätter. Ecuador går att besöka året om, Men om du vill ha mycket som så är det flest soldagar juli till september. Galapagos passar bäst att besöka mellan september och maj. En resa till dessa platser ger dig en blandning av natur, kultur och minnen för livet. Om du vill lära dig mer om landet så besök Inca.se. Här finns information om både landet och hur du på bästa sätt bokar resa till Ecuador och Galapagos.

16 Apr 2016