Flyttdags?

En flytt, det kräver en hel del planering. Om du redan nu vet vilket datum du kan få tillgång till nya bostaden så är det bra att boka in flyttfirman om du ska använda dig av en sådan. Annars är det bra att kolla av med vännerna du har om de kan ställa upp ett visst datum. Se även till att boka städfirma Karlskrona om du vill ha hjälp med flyttstädningen. Du bör även se till att skaffa hem en massa kartonger för att packa i. Det går att köpa nya så väl som ta banakartonger på affären eller låna av nån du känner. Fixa även med abonnemang på telefon, bredband, tv, om du ska flytta med eller säga upp dessa.

Packa inte massa skräp

Rannsaka dig själv när du ska packa. Behöver du allt du har idag? Kanske du har sparat undan en massa bra att ha saker, eller så har du saker som är trasiga men du inte kommit dig för att kasta. Det är läge nu att göra det. Det så att du inte drar med dig dessa saker till nya bostaden. För ärligt, du kommer nog bara låta det ligga och skräpa även där. En del saker kanske du kan skänka bort annat kan du sälja.

Gör en flyttstädning

När du flyttat över alla möbler och lådor med saker och tömt gamla bostaden. Då är det dags att göra en flyttstädning. En städfirma finns på Flyttstädtrollhättan.nu om du vill ha hjälp, men det går ju bra att göra den själv med!

28 Jul 2020