Hemstädning i Stockholm

Vi är en blogg som vill rekommendera både inspirerande produkter och företag. Städning behöver man ha inspiration och lust för att utföra och det är sällan andan faller på så att säga. Dock är det ofta ändå något som måste göras, om man inte vill leva i ett stökigt hem. Det finns dock en lösning, om du inte vill städa själv och det är att anlita hemstädning Stockholm.

Låt någon annan städa åt dig

det spelar nog ingen roll vem du frågar, de allra flesta svarar nog att städning är ett nödvändigt ont. Dock uppskattar de allra flesta ett välstädat hem. Nu kan du genom att anlita Städhuset få det och det utan att själv lyfta ett finger när det gäller städning. Om du väljer att abonnera på hemstädning, så får du inte bara ett städat hus eller lägenhet det ingår även tvätt och strykning. Med ett abonnemang på hemstädning så får du en regelbunden städning och det på dina villkor. Du kan få en och samma person som städar varje gång om du vill, vilket många tycker känns tryggt.

Vad ingår i hemstädning

Om du väljer ett abonnemang hos Städhuset på hemstädning så ingår städning av kök och då blir allt noga rengjort, både köksskåp, vitvaror, diskbänkar och så vidare. Dusch och toalett städas noga och badkar eller dusch samt handfat och toalett blir ordentligt rengjorda. I övriga rum så torkas fläckar på dörrar, fönsterbrädor samt damtorkning på alla ytor. Dammsugning, moppning, spegelputs och tömning av papperskorgar ingår även det.

 

8 Dec 2015