Hur vill du att ditt bröllop ska vara?

Är ni mitt i planeringen av ert bröllop, eller ska precis börja med det? Det finns idag hur många sätt som helst att ha sitt bröllop på. Det kan vara ett traditionellt i kyrkan, så väl som det kan vara på en strand i Västindien, eller på en favoritplats någon annanstans. En vacker plats att ha sitt bröllop på är i Skåne, på Flädie Mat & Vingård. Du hittar mer info om denna plats på www.bröllopskåne.se.

Ni bestämmer

Bröllop, där finns det inga rätt eller fel. Det är er dag, ni som bestämmer hur denna dag ska vara, vart den ska vara och vad dagen ska innehålla. Det finns inget som bestämmer hur det ska vara, utöver era egna önskemål. Så är det Skåne som gäller, så boka det, eller är det kanske en strand utomlands, ja boka in det!

Planering av bröllopet

Det är alltid bra att planera bröllopet oavsett hur det ska se ut eller hur det ska utföras. Det är ju bra om båda är överens om vad som ska vara med och inte. Det är även bra att från start ha en budget, så att ni vet vad ni har att röra er med och vad saker får kosta. Särskilt om det är så att ni vill ha ert bröllop långt borta och måste resa. Så om ni har för liten budget, kanske köra budgetalternativ, eller vänta ett tag till och spara mer pengar för ert bröllop?

19 Mar 2019