Kanske en sport vore kul att börja med?

När jag var yngre så spelade jag både fotboll och volleyboll. Det roligaste var volleybollen. Jag vet inte riktigt varför jag slutade med nåt av detta egentligen, men det var väl andra intressen som kom upp kanske. Jag har dock på senare tid börjat fundera om man kan återuppta en sport igen. Helst då kanske volleybollen. Men vet inte om det finns lag för en som inte hållit på i flera år. Det finns ju de som startade som unga och är mer eller mindre elit. De kan ha nytta av att läsa om tillskott på fitline-sport.se. Jag kanske ska kolla upp detta om det finns lag som tar mot amatörer.

Börja med fäktning

Ni vet jag talade ju sist om att jag vill börja med fäktning. Jag har nu tagit tag i detta. Hittade ett ställe där man kan testa på detta och sedan få lektioner i det. Så jag ska ta mig dit för att prova på det i alla fall. Så får vi se sedan om jag bokar in fler lektioner.

Skönt det är sommar på gång

Nu när maj kommit är det inte så långt kvar tills sommaren är här. Det har vart ett par kassa dagar med kyla och regn, men det verkar som att det är på g att bli bättre igen. Jag börjar längta en hel del efter semester nu känner jag. Ska bli skönt att få vara lite ledig. 

8 May 2019