Massage gör mig avslappnad

Jag sitter ofta framför min dator, rätt så mycket, det gör att jag får en kropp som känns stel och det enda som hjälper då, det är att boka en massage i Helsingborg. En till två gånger i veckan försöker jag att gå, så att jag håller min kropp mjuk. Sedan gör det gott för sinnet med, att bli omhändertagen på det sättet.

Olika typer av massage

Massage är något som funnits länge, ja faktiskt i flera hundra år. Det existerar överallt runt om i världen. En massage kan göras lite olika, beroende på vilken typ av massage man väljer att boka. Exempelvis så finns det klassisk svensk massage, som kom till redan på 1800-talet. Denna typ av massage passar till alla egentligen, oavsett om man aldrig tidigare fått en massage eller om bokar in sig ofta.

En annan typ av massage är thaimassage. Detta är en massage som oftast sker utan olja och massören drar i de olika kroppsdelarna samt trycker på vissa punkter.

För att enkelt hitta massage, nära där man befinner sig, eller där man bor, så kan man surfa in på TimeCenter.se. Hos dem finns det mängder av massörer som är anslutna och du kan söka efter massage över hela landet via deras sida. Det är enkelt att boka, ta bara fram den stad du önskar genom att skriva in den och en lista med massörer kommer fram. Sedan är det bara att välja massör och boka in sig på en tid.

15 Jan 2016