Viktigt med rätt kost och träning

Du har säkert hört det hundra gånger om att det är viktigt att tänka på vad man äter och att det är bra att röra på sig. Men det tål att upprepas. Man mår bra mycket bättre om man ser till att ha en hälsosam kost och att man även tränar, eller i alla fall rör sig i sin vardag. Det är inte heller fel att satsa på kosttillskott, ett bra tillverkas av Fitline PM International. De har även en massa andra bra produkter för kropp och själ.

Vad ska man äta?

Det finns så klart en massa olika rekommendationer om vad man ska äta och inte äta. Det finns olika dieter eller matformer att välja mellan. Viktigaste är att du inte äter en massa skräp alla dagar i veckan. Ät nyttigt på vardagarna så kan du unna dig lite godare saker på helgen. Det brukar fungera för de allra flesta. Ska du träna hårt är det bra att få i sig mycket av olika ämnen, men det finns många bra recept på nätet.

Vad ska man träna?

Det viktiga är inte vad du tränar utan att du ser till att göra det. Det finns idag en massa bra träningsformer. Välj det du gillar att göra helt enkelt eftersom det ökar chansen att du kommer att fortsätta med det länge! Testa dig fram vad som passar dig helt enkelt. Du kanske kommer bli förvånad att du fastnar för en viss motionsform.

9 Oct 2018